Kloakspuling af tilstoppede kloakker

Lugtgener kan tyde på, at enten vandrør er kloak er stoppet, og et mere tydeligt og problematisk tegn er, når vandet fra håndvasken ikke løber ud eller vandet i toilettet stiger, når du prøver at skylle ud. Tilstoppede kloakker er et stort problem, der skal løses hurtigt.

Du skal selv vedligeholde dine kloakker

Som husejer er du selv ansvarlig for at vedligeholde dine kloakker. Hvis du ikke gør det, risikerer du fugtskader og oversvømmelser. Derfor er det en god idé at holde øje med, at dine kloakker virker som de skal. Det bør huskes at efterse dine kloakker to gange om året, og du kan evt. få lavet en tv-inspektion af kloakledningerne. Så er du sikker på, at alt er som det skal være. Samtidig kan en tv-inspektion også vise, om der skulle være et rotteproblem i dine kloakker.

Kloakspuling, når kloakken er stoppet

Det er selvfølgelig ret tydeligt, at kloakken er stoppet, hvis afløbene ikke virker. Men der kan også være andre tegn på, at kloakken er begyndt at stoppe til. Begynder det at lugte fra husets afløb, er det tegn på, at der ikke er helt fri passage i kloakken. Så samler snavs og fedt sig i kloakken og stopper stille og roligt rørene til. Ved mistanke om tilstoppede kloakker bør du få en kloakmester ud. Han har maskinerne til at få gennemløb i rør og kloakker igen. Ofte er en kloakspuling nødvendig, når der er tale om en stoppet kloak. Her spules kloakken igennem, indtil der er frit gennemløb igen. Det er ofte klaret på kort tid. Der kan være mange grunde til, at en kloak stopper til. Har du mistanke om, at det skyldes rødder, der har gennemboret rørene, så bør du få rettet fejlen. Det kan også skyldes, at der er flyttet rotter ind i kloakken. Det er et problem, du skal tage alvorligt, da rotter kan lave store skader både i kloakken og inde i huset. Jyllinge Entreprenørselskab er autoriseret kloakmester og certificeret rottespærremontør. Vi har 24-timers service, og står altid klar til at rykke ud til akutte problemer. Kontakt os på tlf.  205 888 66.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.