Entreprenør

Vi udfører alt indenfor traditionelt entreprenør – & anlægsgartner-arbejde

Vælger du os til at udføre dine entreprenøropgaver, kan du være sikker på, at vi leverer høj kvalitet og godt håndværk. Vi lægger stor vægt på den gode service og et højt engagement.

Derfor råder vi også selv over alle de nødvendige maskiner og det materiel, som er nødvendigt for at udføre det arbejde, du ønsker. Det betyder, at vi kan gå i gang med entreprenør opgaverne så hurtigt, og at vi kan holde omkostningerne for arbejdet nede – til gavn for både os og dig. Vi udfører entreprenørarbejde for både private og erhverv og har stor erfaring med alt grave- og belægningsarbejde.

Vores entreprenør service tilbyder opgaver som:

Z

Asfaltarbejde

Z

Udgravning til alt fra husgrunde til vandværker

Z
Brolægning i forbindelse med vejarbejde
Z
Nedrivning
Z
Diamantboring
Z
Mindre entreprenøropgaver som støbning af grunde til små tilbygninger, eksempelvis carport og redskabsskur
Z
Anlægsgartnerarbejde
Z
Etablering og renovering af kloak
Z
… og meget mere

Overlad det hårde arbejde til din entreprenør

Skal du have etableret en ny indkørsel, have gravet ud, eller have etableret kloak? Det kan godt være en større omgang, som er lettest udført med store maskiner og ikke mindst erfaring indenfor området. Lad derfor os tage os af det hårde arbejde. Vi har både maskinerne og erfaringen til, at få udført dit entreprenørarbejde hurtigt, effektivt og i høj kvalitet.

Vi hjælper både private og erhverv

Vi laver entreprenørarbejde for både private og erhverv. Du kan kontakte os om alle typer opgaver, så finder vi sammen den bedste løsning til dig. Vores dygtige medarbejdere rykker ud til dig og klarer opgaven.

Skal du have udført entreprenøropgaver?

Hos os er der ingen opgaver der er for store eller for små. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre, hvad vi kan gøre for dig. Vi står naturligvis altid til rådighed for spørgsmål og laver gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Vi varetager også kloakservice, læs mere om vores kloakservice her.