Anlægsgartner – Vi laver alt indenfor anlæg- og havearbejde

Jyllinge Entreprenørselskab ApS udfører alt inden for anlægs- og havearbejde. Vi anlægger, renoverer og vedligeholder både private haver og grønne områder hos eksempelvis virksomheder, i offentlige anlæg, boligforeninger og på kirkegårde. Vi er stolte af det arbejde, vi udfører, og vi vægter kvalitet, effektivitet og din tilfredshed højt. Derfor tager vi også altid udgangspunkt i dine behov, når vi udfører vores arbejde. Vores anlægsgartnere og håndværkere har stor faglig ekspertise og masser af erfaring med alle typer af anlægsopgaver. Hos os er du i trygge hænder, uanset om opgaven er stor eller lille.

Vi kan hjælpe dig med alt inden for:

  • Planter, hække og såning af græs
  • Læhegn
  • Beskæring og fældning
  • Opsætning af stendiger og hegn
  • Flise- og granitarbejde
  • Opbygning og renovering af legepladser og lignende
  • Pasning og vedligeholdelse af haver og grønne områder for både offentlige og private
Velanlagte og velholdte grønne områder har en ganske særlig rekreativ effekt. Hvad end det er den have, du bevæger dig i hver dag, parken du besøger med din familie i weekenden eller kirkegården, hvor du aflægger dine kære et visit, så sætter vi en ære i at sørge for rammerne.

Skal vi også hjælpe dig med havearbejdet?

Vi udfører anlægsarbejde for både offentlige og private. Kontakt os allerede i dag på telefon 205 888 66 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi varetager også større entreprenør opgaver, læs mere om vores entreprenør projekter 

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.