Autoriseret rottebekæmper

Som autoriseret rottebekæmper arbejder vi for at sikre vores kunder mod alle typer af skadedyr, særligt rotterne, der er et stigende problem for mange danskere.

Som rottebekæmper yder vi rottebekæmpelse og rottespærre montering

Hos Jyllinge Entreprenørselskab ApS er vi stolte af vores autorisation som rottebekæmper så vi kan yde rottebekæmpelse. Sammen med vores kloakmesterautorisation, der gør os i stand til rottebekæmpelse samt rottespærre montering.  Det gør os til en stærk spiller i kampen mod rotterne.

Vi rottebekæmper både for erhverv og private

Vi tilbyder sikringsordninger til både private og virksomheder. Sikringsordninger har en forebyggende effekt og sikrer vores kunder på den lange bane. Er problemet allerede opstået, så sætter vi naturligvis ind med alle de værktøjer og midler, vi har til rådighed, for at bekæmpe skadedyrene.

Vores rottebekæmper kommer ud og sætter en rottespærre op?

En rottespærre indeholder to klapper, der er ophængt uafhængig af hinanden. De tillader fri passage af spildevandet men  samtidig forhindrer de at rotterne kommer ind i din bolig. På den måde er vi med til rottebekæmpelse af din bolig. 

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.Akut hjælp – vi hjælper med at sætte rottespærre op

Rotteproblemer kan opstå pludseligt. Derfor rykker vores døgnservice ud, med hjælp til rottebekæmpelse, uanset hvad tid på dagen, du har behov for det. Du kan læse mere om vores kloak døgnservice her.

Ønsker du en sikringsordning mod skadedyr?

Så kontakt os i dag på telefon 205 888 66 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Som autoriseret kloakmester  og kloak entreprenør løser vi alle opgaver indenfor udgravning, etablering af fundament, belægnings- & kloakservice.