Autoriseret rottebekæmper

Som autoriseret rottebekæmper arbejder vi for at sikre vores kunder mod alle typer af skadedyr, særligt rotterne, der er et stigende problem for mange danskere.

Som rottebekæmper tilbyder vi rottebekæmpelse og rottespærre montering

Hos Jyllinge Entreprenørselskab ApS er vi stolte af vores autorisation som rottebekæmper, som betyder at vi kan yde professionel rottebekæmpelse. Dette sammen med vores kloakmesterautorisation, der gør os i stand til at yde den bedste form for rottebekæmpelse samt rottespærre montering.  Det gør os til en stærk spiller i kampen mod rotterne.

Vi rottebekæmper både for erhverv og private

Vi tilbyder sikringsordninger til både private og virksomheder. Sikringsordninger har en forebyggende effekt og sikrer vores kunder på den lange bane. Er problemet allerede opstået, så sætter vi naturligvis ind med alle de værktøjer og midler, vi har til rådighed, for at bekæmpe skadedyrene.

Bliv ringet op!
Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer til dig hurtigst muligt.

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Vores rottebekæmper kommer ud og sætter en rottespærre op?

En rottespærre indeholder to klapper, der er ophængt uafhængig af hinanden. De tillader fri passage af spildevandet men  samtidig forhindrer de at rotterne kommer ind i din bolig. På den måde er vi med til rottebekæmpelse af din bolig.

Derfor er det vigtigt at komme rotterne til livs

Rotter bør bekæmpes af flere årsager. Et er, at rotterne kan gøre store skade på bygninger og installationer, en anden væsentlig årsag er, at de bærer på en lang række smitsomme sygdomme. Derfor bør rottebestanden holdes nede, så du forebygger begge dele.

Udbredelsen af rotter er desværre et stigende problem, blandt andet på grund af det varmere klima, som vi har oplevet i de seneste år. Derudover er mange kloakrør af ældre dato, hvilket betyder at rotterne kan grave sig ind og lave gode redepladser. Vil du sørge for at forebygge rotterne, bør du få monteret en rottespærre, for at forhindre at rotterne trænger videre ind i din bygning. 

Akut hjælp – vi hjælper med at sætte rottespærre op

Rotteproblemer kan opstå pludseligt. Derfor rykker vores døgnservice ud, med hjælp til rottebekæmpelse, uanset hvad tid på dagen, du har behov for det. 

Ønsker du en sikringsordning mod skadedyr?

Så kontakt os i dag på telefon 205 888 66 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi sørger for at bekæmpe rotter og andre skadedyr, så du undgår større skader på kloakker mm.

Som autoriseret kloakmester og kloak entreprenør løser vi alle opgaver indenfor udgravning, etablering af fundament, belægnings- & kloakservice.