Professionel kloakspuling til fornuftige priser døgnet rundt

Jyllinge Entreprenørselskab ApS er autoriseret kloakmester og kan tilbyde kloakspuling døgnet rundt.

Jyllinge Entreprenørselskab ApS tilbyder også at løse både små og store afløbsproblemer. Vi har mange års erfaring med kloakspuling og står klar til at hjælpe. Vi hjælper både private og erhverv med en kloakspulin,  uanset om du har et parcelhus eller kontakter os på vegne af en boligforening, en erhvervsejendom eller offentlige myndigheder. Udover større maskiner til mere omfattende opgaver for erhvervskunder, råder vi også over små køretøjer som effektivt og billigt udfører professionelt arbejde hos private.

Kloakspuling

Stoppede kloakker resulterer i, at toiletter og afløb ikke virker optimalt. Det er ikke blot en ubehagelig situation men et akut problem i hverdagen, der skal løses hurtigt. Eftersom man som udgangspunkt selv er ansvarlig for vedligeholdelse af sine kloakker, prøver man nok i først omgang at håndtere situationen på egen hånd. Men hvis vasken fortsat er stoppet, toilettet ikke skyller ud og afløbet lugter grimt, skal man bestille en kloakspuling hos fagfolk.

Effektiv kloakspuling

Hos os er det heldigvis nemt og ligetil. Når der skal laves en effektiv kloakspuling udarbejder vi hurtigt et tilbud og rykker ud på stedet. En kloakmester kommer ud med en spulevogn og fører en vandslange ned i kloaksystem. Et kraftigt bagvendt vandtryk skubber så spulehovedet fremad og skaber hul gennem proppen, som tilstopper afløbet. Vi spuler, til der igen er fri passage og gennemløb i kloakken.

Inspektion af kloakken

Ved samme lejlighed kigger vi på, hvad der har ført til kloakstop, og hvordan man kan forhindre yderligere eller tilbagevendende problemer med afløbet. Årsagen til kloakproblemet i afløbssystemet kan være løse genstande, snavs og fedt der danner propper, men det kan også være slitage af rørene, rødder, der har gennemboret rørene eller andre skader på rørene der for eksempel kan skyldes rotter. Uanset problemet kan du føle dig i trygge hænder for hos i Jyllinge Entreprenørselskab ApS. Med solid erfaring inden for kloakspuling og som både autoriserede autoriseret kloakmester og certificeret rottespærremontør kan vi nemlig løse langt de fleste funktionsfejl i afløbet.

Akut kloakservice

Et akut kloakproblem skal uden tvivl løses på stedet, og det kræver hurtig udrykning. Derfor tilbyder vi en 24-timers døgnservice, som du kan kontakte hvis behovet opstår. Hos os kan du altid regne med effektiv og professionel håndtering af problemet. Vi står klar ved telefonen 20 58 88 66 døgnet rundt og du kan også kontakte os via e-mail.

Vi hjælper også med vedligeholdelse, TV-inspektion, rottebekæmpelse og andre funktionsfejl i afløbet

I forbindelse med kloakrensning eller kloakspuling vil det altid være en god ide at lave en forundersøgelse og eftersyn af rørene. Til det formål anvender vi moderne TV-inspektion, der kan hjælpe os med at konstatere problemet uden unødvendige udgravninger. Når skaden er dokumenteret, er det også muligt at undersøge om kunden er dækket af forsikringen og andre juridiske forhold inden arbejdet udføres.

Med TV-inspektioner af kloakken, kan vi også afklare om kloakproblemet skyldes rotter. Hvis det er tilfældet, tænker vi rottebekæmpelse ind i entreprenørarbejdet. Som autoriserede rottespærremontører tager vi os såvel af akutte rotteproblemer og tilbyder forebyggende løsninger for rottesikring med montering af effektive rottespærrer.

Uanset om der er tale om et akut problem med stoppet kloak, reparation eller vedligeholdelse af afløbet, står vi klar til at hjælpe. Vores mission er at få dit afløb til at fungere og sørge, for at kloakproblemerne ikke vender tilbage. Tilbuddene tilpasses altid dine behov, og du kan regne med, at vi altid tager udgangspunkt i vores flerårige professionelle erfaring, alt imens vi holder priserne nede.

Med professionel ekspertise tilbyder vi følgende certificerede services og ydelser:

  • Spuling af kloak
  • TV-inspektion af kloakken
  • Rottebekæmpelse
  • 24-timers døgnservice
  • Kloakservice

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.