Kloakarbejde & kloakservice

Jyllinge Entreprenør ApS tilbyder kloakservice og udfører alt kloakservice inden for kloakarbejde til både virksomheder og forsikringsselskaber.

Vi ønsker at være din foretrukne inden for kloakservice og lægger stor vægt på at kunne udføre det nødvendige arbejde hurtigt, effektivt og i høj kvalitet.

Kloakservice med brug af korrekt udstyr

Vi har stor ekspertise indenfor kloakservice. Derfor har vi også alt nødvendigt udstyr til rådighed i virksomheden. Det betyder, at vi kan rykke ud til alle opgaver, så snart behovet opstår.

Uanset om det drejer sig om vedligeholdelse, renovering eller reparation, så er vi klar til at varetage opgaven. Vi er desuden certificeret rottespærremontør og arbejder for at sikre dit kloaksystem mod skadedyr.

Læs mere om rottebekæmpelse

Få en kloakservice – vi udfører:

Mange års erfaring i kloakservice

Vi har mange års erfaring inden for kloakservice og er nogle af de bedste inden for vores fag.

Vores fornemmeste opgave er at sikre, at vores kunders kloakering er velholdt og uden skader, og at borgere er sikrede mod skadedyr. Derfor har vi også 24-timers døgnservice, og vi er klar til at rykke ud, når du har brug for det. Du kan læse mere om vores døgnservice her.

Kontakt os for en kloakservice

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller gode råd i forbindelse med kloakering. Du kan kontakte os på telefon 205 888 66.

Jyllinge Entreprenørselskab ApS er medlem af Danske Kloakmestre og Arbejdsgiverne. Dette er din sikkerhed som forbruger.  Læs mere her

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.