Autoriseret rottebekæmper

Som autoriseret rottebekæmper arbejder vi for at sikre vores kunder mod alle typer af skadedyr, særligt rotterne, der er et stigende problem for mange danskere.

Rottebekæmpelse og rottespærre montering 

Hos Jyllinge Entreprenørselskab ApS er vi stolte af vores autorisation til rottebekæmpelse. Sammen med vores kloakmesterautorisation, der gør os i stand til rottebekæmpelse samt rottespærre montering.  Det gør os til en stærk spiller i kampen mod rotterne.

Vi tilbyder sikringsordninger til både private og virksomheder. Sikringsordninger har en forebyggende effekt og sikrer vores kunder på den lange bane. Er problemet allerede opstået, så sætter vi naturligvis ind med alle de værktøjer og midler, vi har til rådighed, for at bekæmpe skadedyrene.

Akut hjælp ved rotteproblemer

Rotteproblemer kan opstå pludseligt. Derfor rykker vores døgnservice ud, med hjælp til rottebekæmpelse, uanset hvad tid på dagen, du har behov for det. Du kan læse mere om vores kloak døgnservice her.

Ønsker du en sikringsordning mod skadedyr?

Så kontakt os i dag på telefon 205 888 66 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Som autoriseret kloakmester  og kloak entreprenør løser vi alle opgaver indenfor udgravning, etablering af fundament, belægnings- & kloakarbejde.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.