Kloakarbejde sparer dig for kedelige overraskelser

Som husejer er det dit ansvar, at kloakkerne på din grund bliver vedligeholdt. I værste fald kan du risikere fugtskader og oversvømmelser i dit hus, hvis du ikke er opmærksom på at vedligeholde dine kloakker. Få en autoriseret kloakmester til at lave kloakservice, hvis du er i tvivl.

Vedligehold din kloak

Som almindelig vedligehold bør du tjekke husets brønde to gange om året – i efteråret og i foråret. Husk at få tømt din septiktank, hvis der ligger sådan en på din grund. Nogle kommuner har regler for, hvor ofte den skal tømmes, men det er typisk en gang om året.

Du bør selv holde et vågent øje med, at alle afløb virker som de skal. Har du problemer med rotter, bør du få kloakservice, så du undgår, at rotterne kommer ind i huset fra kloakken. Vil du være på den sikre side, kan du få lavet en tv-inspektion af dine kloakker hos en kloakmester. Den vil vise, hvis der er problemer.

Professionel kloakservice

Din kloakmester kan altid hjælpe dig, hvis der opstår problemer med kloakken. Er du i tvivl om noget, bør du altid kontakte en professionel.

Tydelige tegn på kloakproblemer er, at vandet i toilettet stiger, når du vil skylle ud, eller en kælder, der bliver mere fugtig end normal. Oplever du lugtgener, der ikke forsvinder ved, at du hælder kogende vand i afløbet, bør du også kontakte en professionel.

Brug en autoriseret kloakmester

Du skal altid vælge en autoriseret kloakmester til at udføre kloakservice på din ejendom. Det sikrer dig et professionelt og grundigt stykke arbejde. Vælger du en kloakmester, der også laver tv-inspektion og kan montere rottespærrer, så er du sikker på, at han kan løse alle dine problemer med kloakken.

Jyllinge Entreprenørselskab er autoriseret kloakmester og certificeret rottespærremontør. Vi har 24-timers service, og står altid klar til at rykke ud til akutte problemer. Kontakt os på tlf.  20588866 eller her

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.