Kloakarbejde & kloakservice

Aut. Kloakmester

Jyllinge Entreprenør ApS er aut kloakmester og udfører alt inden for kloakarbejde til både virksomheder og forsikringsselskaber.

Vi ønsker at være din foretrukne kloakmester og lægger stor vægt på at kunne udføre det nødvendige arbejde hurtigt, effektivt og i høj kvalitet. Derfor har vi også alt nødvendigt udstyr til rådighed i virksomheden. Det betyder, at vi kan rykke ud til alle opgaver, så snart behovet opstår.

Uanset om det drejer sig om vedligeholdelse, renovering eller reparation, så er vi klar til at varetage opgaven. Vi er desuden certificeret rottespærremontør og arbejder for at sikre dit kloaksystem mod skadedyr.

Vi udfører:

Vi har mange års erfaring med kloakarbejde og er nogle af de bedste inden for vores fag.

Vores fornemmeste opgave er at sikre, at vores kunders kloakering er velholdt og uden skader, og at borgere er sikrede mod skadedyr. Derfor har vi også 24-timers døgnservice, og vi er klar til at rykke ud, når du har brug for det. Du kan læse mere om vores døgnservice her.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller gode råd i forbindelse med kloakering. Du kan kontakte os på telefon 205 888 66.

Jyllinge Entreprenørselskab ApS er medlem af Danske Kloakmestre og Arbejdsgiverne. Dette er din sikkerhed som forbruger.  Læs mere her

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.